Check Ronnie Flex in zijn unieke 'huiskamer'.
Check Ronnie Flex in zijn unieke 'huiskamer'. (Foto: Facebookpagina Ronnie Flex)

Ronnie Flex gaat terug naar huis

HAARLEM - Een intieme muziekvoorstelling waar Ronnie zijn huiskamer en muziek studio mee de buhne op neemt. Zaterdag 31 oktober geeft hij in de Philharmonie twee voorstellingen. Bij beide voorstellingen mogen niet meer dan 30 man komen. De ontheffing voor de grote zaal is teruggedraaid door het kabinet.

Ronell Langston Plasschaert, oftewel Ronnie Flex, groeide afgelopen vijf jaar uit tot een van de grootste artiesten van Nederland. Hij stond op alle grote podia die dit kikkerlandje kent, won alle prijzen die je als artiest kan winnen en werd door vriend en vijand bejubeld voor zijn unieke talent.

Flex is actief op drie disciplines (Rapper, zanger en producer) wat hem ook vele werkuren verschaft. Dag of nacht, Ronnie Flex was altijd aan het werk. Hij stond altijd aan.

De schaduwkant achter het grote succes was dan ook erg donker. Dit werd vooral duidelijk in de twee documentaires die over hem zijn gemaakt. Een depressie en cannabis verslaving zorgen ervoor dat onlangs de hoogtepunten hij zelf een tijd lang bezig is met de diepe dalen. Maar dan komt er een virus en staat het “artiesten leven” even helemaal stil. Er is tijd voor zijn familie, gezin en zijn grootste liefde muziek maken. Ronnie is weer thuis.

Opgeladen en met een hele hoop nieuwe muziek gaat hij een nieuw avontuur aan in het theater. Een intieme muziekvoorstelling waar Ronnie zijn huiskamer en muziek studio mee de buhne op neemt. Zijn publiek komt op visite en krijgt een kijkje in hoe zijn nieuwe album tot stand is gekomen. Ter plekke wordt nieuwe muziek gemaakt en vertelt Ronnie zijn verhaal achter de muziek


Zaterdag 31 oktober. Aanvang 19:00 - 20:20 en van 21.30 - 22.50 uur. Philharmonie Grote Zaal. Tickets € 39,50.