Samen bouwen aan een mooie woonplek. (Foto: Renata Jansen).
Samen bouwen aan een mooie woonplek. (Foto: Renata Jansen). (Foto: Renata Jansen)

Samen bouwen aan een mooie woonplek en een fijne werkplek

De SIG, organisatie voor ondersteuning van mensen met een beperking, start in het nieuwe appartementencomplex Hof van Leijh aan de Schipholweg in Haarlem-Oost een woonproject voor oudere cliënten. Zorg jij samen met het team voor een fijn en veilig thuis voor onze senioren? Er zijn nog enkele vacatures voor (Assistent) Begeleiders.

SIG start woonproject Hof van Leijh

Hof van Leijh is een geïntegreerd leeftijdsbestendig woonproject van Elan Wonen, SIG, DOCK Haarlem en Zorgbalans. Wat het bijzonder maakt, is dat wonen, zorg en welzijn er samenkomen. Wederkerigheid – er met en voor elkaar zijn – is het uitgangspunt in Hof van Leijh.

Er zijn 172 huur- en koopappartementen, waarvan 16 voor de SIG. Hier krijgen 18 oudere cliënten (ook stellen) een eigen appartement. Eén appartement wordt ingericht als huiskamer/kantoor voor het team. Er wordt 24/7 begeleiding op maat geboden.

Gezamenlijke voorzieningen

Op de begane grond van Hof van Leijh worden diverse voorzieningen aangeboden, waar (wijk)bewoners elkaar ontmoeten. Zoals een buurtwinkel/horecahoek van SIG en welzijnsorganisatie DOCK (diensten en activiteiten) en een dagopvang voor dementerende ouderen van Zorgbalans. Cliënten van de dagbesteding van de SIG helpen bij de uitvoering.

Uitdaging!

Hof van Leijh wordt een bijzondere uitdaging voor bewoners en begeleiders. Ga jij samen met ons dit avontuur aan? Solliciteer dan nu!

Meer info; www.sig.nu/werken-bij-de-sig, e-mail: info@sig.nu, tel 0251-257 857.