Een goede gezondheid, ook voor kinderen.
Een goede gezondheid, ook voor kinderen. (Foto: Shutterstock)

Check gezondheid bij Medisch Center Badhoevedorp

BADHOEVEDORP - Heeft u behoefte aan een Medisch Center dat u de tijd geeft, aandacht en goede informatie? Wilt u een arts en zorgverlener die u niet alleen beter maakt, maar ook zorgt dat u niet ziek wordt? Altijd dezelfde vertrouwde gezichten? In het Medisch Center Badhoevedorp kunt u naast huisartsenzorg ook terecht voor leefstijlgeneeskunde, diëtetiek, keuringen, Body Scan en vitaliteitstrajecten.

Een compleet Medisch Center met persoonlijke aandacht en behandeling

Medisch Center Badhoevedorp zet zich in voor persoonsgerichte zorg en wil patiënten meegeven dat ze niet hun ziekte zijn. Iedere persoon is uniek en verdient persoonlijke aandacht en behandeling. Onze zorgverleners hebben een achtergrond in integrale geneeskunde en helpen patiënten onder andere met behulp van leefstijladviezen.

Medicatie afbouwen

Zij kijken niet alleen naar fysieke klachten, maar letten ook op mentale, emotionele en sociale factoren. Het Medisch Center wil gezondheidszorg bieden, niet alleen 'ziektezorg'. Medicatie is dan niet altijd de oplossing. Sterker nog: medicatie kan worden verminderd of zelfs afgebouwd. Bij het omkeren van Diabetes type 2 bijvoorbeeld.

Preventie, vitaliteit en optimalisatie

Het Medisch Center Badhoevedorp is een kleinschalige praktijk die zich nadrukkelijk toelegt op preventie, vitaliteit en optimalisatie van gezondheid. Bovendien is individuele aandacht voor de patiënt van groot belang.

Gehoord en geholpen

Het is belangrijk dat wanneer patiënten de spreekkamer uitlopen, ze zich gehoord en écht geholpen voelen.

Een patiënt die vitaal, optimaal en energiek door het leven gaat. Dát is ons doel.

Wilt u meer weten, of direct een vrijblijvende afspraak maken? Wij maken graag kennis met u.

Adresgegevens

www.medischcenterbadhoevedorp.nl

contact@medischcenterbadhoevedorp.nl

Medisch Centrum Badhoevedorp, Sloterweg 303, Badhoevedorp

Telefoon: 020-7054500

Corona

Heeft u koorts en luchtwegklachten, kom dan niet naar de praktijk. Het kan zijn dat u besmet bent met het coronavirus. U kunt dan telefonisch contact met ons opnemen via bovenstaand nummer.

Kom langs bij Medisch Center Badhoevedorp.
Check de gezondheid.