Master your Mind, the power of time off.
Master your Mind, the power of time off. (Foto: Ingrid Valks)

Master your Mind - nieuw programma voor focus, innerlijke rust en zelfvertrouwen

HAARLEM – Ontspannen en mentaal gezond blijven in coronatijd, dat is het uitganspunt voor Master your Mind, een online programma van 21 dagen met live deelname aan meditatie- en ademhalingsoefeningen. Steeds meer mensen ervaren een gevoel van onrust, een gebrek aan focus en concentratie, en verminderd zelfvertrouwen.

Ondanks het enorme aanbod aan zelfhulpboeken en -apps, blijft het moeilijk om in je eentje mentale weerstand te vergroten en innerlijke rust te vinden. Master your Mind speelt in op de groeiende behoefte om onder begeleiding en samen met anderen, je dagelijkse leven niet te laten bepalen door je gedachten en emoties en meer ontspanning te ervaren. Elke dag van 21.00 – 21.30 uur. Vanaf € 99,-. Start 26 Oktober aanstaande.

“Wie dagelijks in een vast ritme telkens dezelfde oefeningen doet, biedt zichzelf structuur en houvast. Een periode van ongeveer drie weken kan vaste patronen doorbreken en nieuwe introduceren”, aldus Ingrid Valks, initiatiefnemer en ervaren producent van retraites en persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Zij ziet dat de corona-periode velen een gevoel van onzekerheid geeft wat stress en gebrek aan concentratie oplevert. “Maar ook voor de komst van het virus ervaarden steeds meer mensen een gebrek aan focus en zelfvertrouwen. Corona doet daar nog een schepje bovenop. Ik weet hoe een dagelijks programma met laagdrempelige oefeningen en de verbintenis met een groep verandering kan inzetten. Master your Mind zorgt ervoor dat je als mens weer meester wordt over de rust in je hoofd.”

Verbinding

Corona houdt de hele wereld in zijn greep dus niet alleen wij, maar ook inwoners van andere landen en werelddelen ervaren dezelfde gevolgen en emoties. Het is mooi te ervaren hoe universeel onze behoeften zijn en om elkaar vanuit verschillende culturen te treffen. Daarom is Master your Mind een internationaal programma en worden de oefeningen in het Engels gegeven. Master your Mind loopt van 26 oktober t/m 16 november, iedere dag een half uur (21:00-21:30). Meer informatie is te vinden op de website van Valks ‘the power of time off'.


The power of time off, Ingrid Valks. Gevestigd in Haarlem. thepoweroftimeoff.com | ingrid@thepoweroftimeoff.com