Sandip Bhattacharya en buvana van Ashvins
Sandip Bhattacharya en buvana van Ashvins (Foto:aangeleverd)

Helende geluiden met Ashvins

HAARLEM - Spelen voor maximal 30 man, dat mag en kan volgens de richtlijnen. Helende Geluiden biedt daarom twee sessies aan zodat meer mensen kunnen genieten. 29 november is het de beurt aan Ashvins. bij Circus Hakim zullen Sandip en buvana twee optredens geven.

Ashvins verrast met een breed repertoire van devotionele muziek. Ze zijn geïnspireerd door de gnostische en mystieke denkwijzen van over de hele wereld, met een accent op zowel de Indiase traditie als de Ierse folkmuziek. Laat je in vervoering brengen door een kleurrijk boeket van mantra’s, bhajans, kirtans, sloka’s, soefi liederen, songs van de sjamaan die een mooie sfeer creëren; sacraal en soms engelachtig en die de ziel diep van binnen raken.

Sandip Bhattacharya is één van de beste Indiase muzikanten van Europa. Behalve met Indiase musici werkte hij met Eric Vloeimans, Ernst Reijseger, Eric Vaarzon Morel en vele anderen. Sandip is hoog gewaardeerd binnen de Europese wereldmuziek, de fusion, de Indiase muziek, alsook in de wereld van de mantrazang

Buvana werd geboren in een muzikale familie. Vanuit innerlijke inspiratie componeert zij haar eigen liederen. Songs of Light met Indiase liederen was haar debuut-cd. In 2016 kwam haar tweede soloalbum Temple of the Sea uit.

Er zijn 2 optredens: van 11.00 – 12.15 uur en van 12.30 – 13.45 uur.

Locatie: Circus Hakim, Korte Verspronckweg 7-9, Haarlem
Entree volwassenen: € 17,50,- aan de deur, in de voorverkoop entree € 15,- Haarlem Pas / CJP € 10,-. Reserveren per e-mail naar info@helendegeluiden.nl Met naam en aantal kaarten. Kaarten in voorverkoop á € 15,00 ook verkrijgbaar in de winkel Ananda ( Kleine Houtstraat 36, 2011 DN Haarlem)