Hans van Son is ScheidingsMakelaar voor Haarlem en de IJmond.
Hans van Son is ScheidingsMakelaar voor Haarlem en de IJmond. (Foto: De Scheidingsmakelaar)

Scheiden in tijden van corona

HAARLEM - De ScheidingsMakelaar® begeleidt u persoonlijk bij uw beslissingen omtrent de menselijke, praktische, financiële en juridische zaken die bij uw scheiding komen kijken.

U weet snel waar u aan toe bent, u maakt een solide, nieuwe start.


De maatregelen rondom het coronavirus zijn weer verscherpt. Daarom is het raadzaam zo weinig mogelijk fysiek contact te hebben.


Hoe kunnen we dat in een persoonlijke aangelegenheid als een scheiding organiseren?


Aan het woord is Hans van Son, ScheidingsMakelaar voor Haarlem en de IJmond: "De moderne technologie helpt ons daarbij. Tegenwoordig is het heel gebruikelijk en makkelijk om elkaar persoonlijk te spreken via een videocall", zo legt hij uit.



"Vanaf verschillende plaatsen kunnen we in een beschermde omgeving toch via beeld en geluid met elkaar communiceren. Op deze manier kan het scheidingsproces zo gewoon mogelijk doorgang vinden."


De ScheidingsMakelaar® heeft de technische gereedschappen en biedt u zo de mogelijkheid om middels online middelen toch een goede oplossing te bieden die voor u beiden acceptabel is.


Samenvattend: voor iedereen blijft er de mogelijkheid om contactloos gesprekken te voeren en de scheiding in alle redelijkheid vlot met elkaar af te ronden. Een scheiding is immers al emotioneel genoeg.


Reageren of direct een afspraak maken? Hans van Son van De ScheidingsMakelaar® staat u graag te woord. Neem contact op via 06-21236301 of son@scheidingsmakelaar.nl.


De ScheidingsMakelaar® begeleidt u persoonlijk bij uw beslissingen omtrent de menselijke, praktische, financiële en juridische zaken die bij uw scheiding komen kijken.


U weet snel waar u aan toe bent, u maakt een solide, nieuwe start.