De verwondingen blijven nog wel even pijn doen.
De verwondingen blijven nog wel even pijn doen. (Foto: Jorik Suk selfie)

In elkaar geslagen Haarlemmer (38): ‘Blijf alert’

HAARLEM - De 38-jarige Jorik Suk is nog altijd niet bekomen van de brute overval van afgelopen vrijdagavond. In zijn eigen straat in Noord werd de Haarlemmer flink mishandeld toen twee mannen hem wilden overvallen. Ze zijn nog niet gepakt.

De Haarlemmer is erg geschrokken van het zinloze geweld van de overvallers. De mannen, die volgens het slachtoffer nog geen twintig waren, hadden het gemunt op Joriks telefoon, maar die gaf zich niet zomaar gewonnen. De overvallers gingen er uiteindelijk zonder buit vandoor, maar lieten Jorik met flink wat verwondingen aan en kneuzingen achter.

Hoewel de Haarlemmer fysiek flinke schade heeft opgelopen, is hij door het incident naar eigen zeggen niet banger geworden. "Ik durf nog gewoon over straat, maar wil iedereen adviseren altijd goed om zich heen te blijven kijken. Dat heb ik hier wel van geleerd.”

Volgens Jorik droeg een van de mannen een pet. Andere uiterlijke kenmerken heeft het slachtoffer door de snelheid en grillige weersomstandigheden niet kunnen opmerken.

Op Facebook roept Jorik getuigen op zich te melden.