Een voorbeeld van mooie, herbruikbare producten bij de Snuffelmug.
Een voorbeeld van mooie, herbruikbare producten bij de Snuffelmug. (Foto: ©judithcapponfotografie)

Snuffelmug zet kwetsbaren in het zonnetje

HAARLEM - De Snuffelmug-kringloopwarenhuizen hebben dit jaar een speciale eindejaarsactie, waarbij mensen die het door corona moeilijker hebben, in het zonnetje worden gezet.

"Het jaar 2020 gaat de boeken in als een uitzonderlijk jaar. Corona zal ons nog lang raken. Voor sommigen onder ons zijn het extra zware tijden." Alle reden voor de Snuffelmug om te starten met een bijzondere actie.

Wie gun jij dit gebaar?

"Iedereen kan iemand die tussen wal en schip is geraakt - of dreigt te raken - voordragen bij de Snuffelmug", legt het warenhuis uit. "Bijvoorbeeld je buurvrouw, die al lang een winkelhaak in de zitbank heeft, maar nog even geen geld voor een andere. Of je goede kennissen. Het gaat hen financieel niet voor de wind, maar hun kinderen kunnen wel een keer nieuwe kleding gebruiken. De Snuffelmug kiest een aantal voorstellen uit en zet die om in werkelijkheid."

Een inzending doen

De kringloopwarenhuizen in Haarlem en Heemstede zitten boordevol met opnieuw te gebruiken goederen. Met deze eindejaarsactie zullen een aantal gelukkigen hieruit kunnen putten. Tot en met zondag 20 december kunnen voorstellen gemaild worden naar info@snuffelmug.nl.


Meer informatie over de warenhuizen, de producten en de actie: www.snuffelmug.nl en www.facebook.com/snuffelmug.