Wie heeft er een huisje voor kater Igor?
Wie heeft er een huisje voor kater Igor? (Foto: Dierentehuis Kennemerland)

Dier van de week;

Kater Igor zoekt een baasje

Deze mooie jongen heeft een hele stoere naam gekregen! Igor is een enthousiaste, knappe kater van nog maar vijf jaartjes jong.

Als je bij hem op de afdeling komt, rent hij naar je toe en geeft hij heel veel kopjes. Als het maar even kan kruipt hij vaak op schoot. Als je hem dan gaat aaien begint hij hard te spinnen en soms zelfs te kwijlen van plezier. Zo erg geniet hij van de aandacht die hij krijgt. Hij geniet ook erg van eten en snapt al een paar voerpuzzels waarin hij zijn brokken krijgt. Een slimme jongen, dus!

Igor kwijlt soms van plezier


Helaas heeft Igor ook wel wat spanning in zijn lijf. Dit is ook de reden dat hij in onze opvang terecht is gekomen. Hij was niet zo dol op de katten in de buurt. Ook in huis was er teveel stress voor Igor. Als gevolg daarvan kon hij weleens aanvallen. Dit gedrag heeft hij bij ons nog niet laten zien.

Geen katrijke buurt

Daarom zoeken we voor Igor een rustig huishouden zonder kinderen of andere huisdieren. En niet zo’n katrijke buurt meer, want Igor gaat heel erg graag naar buiten toe en veel buurtkatten ontneemt hem dat pleziertje.

Adresgegevens

Heb je interesse in Igor? Maak dan een afspraak met Dierenbescherming Dierentehuis KennemerlandKeesomstraat 52041 XA Zandvoort. Telefoon: 088 811 3417.

Afbeelding