Sinterklaas promoot het licht.
Sinterklaas promoot het licht. (Foto: aangeleverd)

Koop een limited edition Haarlems licht

HAARLEM - Sinterklaas heeft op 1 december van Stem in de Stad het Haarlemse kerstlichtje ontvangen en een grote afbeelding van de skyline van de Spaarnestad. Deze afbeelding, een tekening van Eric J. Coolen, staat op een prachtige glazen waxinelichtje. Er is een gelimiteerde oplage van 775 stuks, dit in verband met het jarige Haarlem.

Opbrengst gaat naar kerstdiner voor de gasten van Stem in de Stad

Jaarlijks organiseert Stem in de Stad een kerstdiner. In verband met corona kunnen Haarlemmers dit jaar het kerstdiner afhalen. Volgend jaar hoopt Stem in de Stad weer een gezamenlijk kerstdiner te kunnen organiseren. Naast het kerstlichtje brengt Stem in de Stad een keramieken beker op de markt, eveneens met de skyline van Haarlem van de hand van Eric J. Coolen. De opbrengt van de beker gaat ook naar het kerstdiner. Het waxinelichtje en beker zijn te koop via www.stemindestad.nl/webwinkel.

Aparte bestelling

De waxinehouders zijn 10 euro per stuk en worden binnen Haarlem gratis bezorgd door Paspost. Buiten Haarlem is de verzending 7,25 euro. De bekers zijn af te halen bij Printshop Tinto, Nieuwe Groenmarkt 39 Haarlem.


Omdat de kerstlichtjes en/of de mokken op een verschillende manier bij de kopers terecht komen, kunnen deze artikelen niet in een keer besteld worden. De lichtjes en mokken moeten daarom apart via www.stemindestad.nl/webwinkel besteld worden.

Het lichtje.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding