jij bent een ster!
jij bent een ster! (Foto: pr )

Een presentje voor vrijwilligers tijdens Dag van de Vrijwilliger

Normaal gesproken is er een feest, maar wegens corona houden we het klein. Maandag 7 december is het de dag van de vrijwilliger. Dit willen we niet zomaar voorbij laten gaan. de gemeente Haarlem, BUUV Haarlem en het Vrijwilligerscentrum Haarlem & Omgeving hebben toch iets bedacht om jou in het zonnetje te zetten.

Het zijn moeilijke tijden en daarom zetten we je graag extra in het zonnetje. Met een stralend cadeautje dat gewoon naar je toe komt! Mail je naam en adres naar info@vwc-haarlem.nl dan sturen we jouw cadeautje op. Vermeld ook in de mail bij welke organisatie of voor wie je je vrijwillig hebt ingezet. Aanmelden kan tot 21 december 2020

Om extra kracht bij te zetten heeft wethouder Marie-Therese Meijs een video opgenomen om alle vrijwilligers te bedanken. Bedankt voor je inzet, fijn dat je iets voor een ander doet!

Wist je dat:

7 december is de jaarlijkse dag van de vrijwilliger. Op deze dag worden alle vrijwilligers bedankt voor hun inzet. Vrijwilligers zijn niet meer weg te denken in de stad. Er werken duizenden vrijwilligers bij organisaties als musea, verzorgingshuizen (VWC) maar ook door en voor bewoners (BUUV). Juist in tijden van corona is het belangrijk vrijwilligers wat extra aandacht te geven. Sommigen kunnen niet naar hun vrijwilligerswerk en missen dat erg en zetten hun tijd daarom soms extra in om anderen te kunnen blijven helpen. Er zijn in Haarlem mooie vrijwilligersinitiatieven gestart (boodschappendienst, muziek bij verzorgingscentra etc) om juist in deze tijd contact te houden met elkaar.