Poes Alwina houdt van een rustig plekje.
Poes Alwina houdt van een rustig plekje. (Foto: pr )

Baasje gezocht voor Alwina

"Miauw, hallo allemaal! Ik ben Alwina en ik ben een gesteriliseerde dame van bijna 4 jaar. Ik ben een mooi katje maar omdat mensen nooit zo lief tegen mij zijn geweest vind ik jullie nog best spannend… Gelukkig heb ik wel hele lieve mensen in het asiel leren kennen. Daar komen ze namelijk altijd met een speeltje of met lekkere snoepjes! Met name als ze met blikvoer aankomen dan sta ik snel voor de deur om even te laten weten (ik kan namelijk heel mooi zingen) dat ze het voer wat sneller naar mij toe moeten brengen.

In deze aflevering meer aandacht voor poes Alwina.


Ik loop nu los met allemaal andere katten maar dat vind ik eigenlijk niet zo fijn. Mijn eigen paleisje waar ik lekker kan genieten van de rust klinkt een stuk beter. Uiteindelijk wil ik ook graag naar buiten om lekker een frisse neus te kunnen halen. Mijn nieuwe baasjes moeten er wel rekening mee houden dat ik wel echt lang de tijd nodig heb om goed te kunnen wennen. Een klein rustig kamertje om mee te beginnen zou ideaal zijn. Daarom zou ik ook liever geen kleine kinderen in mijn nieuwe huisje willen. Die zijn misschien ook wel lief, maar maken voor mij wat teveel kabaal. Ik zou eventueel ook prima voor een bedrijf de muizen willen vangen, daar ben ik vast ook heel goed in."


Heeft u voor lieve Alwine een plekje in uw huis en in uw hart? Dan kunt u een email sturen naar kerbert@dierenbescherming.nl.