Bestel of haal je kerstboom nu via KerstboomHaarlem.nl!
Bestel of haal je kerstboom nu via KerstboomHaarlem.nl! (Foto: KerstboomHaarlem.nl)

De mooiste kerstbomen van Haarlem

HAARLEM - Nu al in de kerstsfeer komen en een echte eyecatcher in huis halen? De mooiste bomen bestel je nu via KerstboomHaarlem.nl en vind je bij onze straatverkopers aan de Papentorenvest.

Ter inspiratie delen we alvast kerstbomen die nu al in Haarlemse huiskamers te vinden zijn.


Na jarenlang succesvol te zijn geweest in Amsterdam, kun je nu ook in Haarlem terecht voor de mooiste kerstbomen van 1 tot wel 4 meter! Als je via KerstboomHaarlem.nl bestelt, kun je rekenen op bezorging tot aan je woonkamer of kantoor.

Bezorging aan huis

Zelf geen zin om met je kerstboom te slepen? Liever geen naalden in de auto? Kies dan voor het gemak van KerstboomHaarlem.nl. Bestel je online, dan bepaal je zelf de bezorgdatum en op die dag is de bezorger zelfs live te volgen via je telefoon. Zo weet je precies waar hij of zij zich bevindt. Bij aankomst zet de bezorger de kerstboom ook nog voor je op de gewenste plek.


Alle kerstbomen van KerstboomHaarlem.nl zijn van hoge kwaliteit, het zijn echte eyecatchers! De bezorgservice start al op 26 november.

Kerstboomverkoop Papentorenvest

Toch liever de kerstboom 'in het echt' uitzoeken, en daarbij genieten van de warme kerstsfeer? Breng dan een bezoekje aan Thijs en Lisa aan de Papentorenvest 12 (tegenover de Koepel).


Beiden zijn geboren en getogen Haarlemmers en staan te popelen de mooiste bomen van de stad met je te delen. Deze zijn in het najaar zorgvuldig geselecteerd en inmiddels klaar om in de Haarlemse woonkamers te schitteren!


De straatverkoop start op zaterdag 28 november. We zien je graag daar, of op www.KerstboomHaarlem.nl!

De mooiste kerstbomen in de Haarlemse huiskamers.