Black Friday bij Broekhuis ŠKODA City ŠTORE Haarlem.
Black Friday bij Broekhuis ŠKODA City ŠTORE Haarlem. (Foto: Aangeleverd)

Black Friday bij Broekhuis ŠKODA City ŠTORE

HAARLEM - New mobility; een begrip wat we steeds vaker lezen en horen. Maar wat betekent het eigenlijk voor jou? Om je wegwijs te maken in de wereld van ‘new mobility’ staan de collega’s van ŠTORE voor je klaar in het hartje van het centrum van Haarlem. Profiteer meteen van de Black Friday-deals!

In het kort staat new mobility voor alle nieuwe vormen van mobiliteit. Denk hierbij aan hybride en elektrische auto’s en scooters maar ook alle daarbij behorende producten zoals laadpalen.

Daarnaast vallen nieuwe vormen van het gebruiken van die vervoersmiddelen ook onder new mobility, zoals het delen van een auto maar ook alle vormen van lease en verhuur.


Mobiliteit: van bezit naar gebruik

Om je wegwijs te maken in de wereld van ‘new mobility’ staan de collega’s van ŠTORE voor je klaar in het hartje van het centrum van Haarlem. “Steeds vaker zien wij dat de mobiliteitsbehoefte zich verplaatst van bezit naar gebruik”, aldus Luk Termeulen, vestigingsmanager van ŠTORE.

“Waar we voorheen een auto bezaten, kiest men steeds meer voor het leasen, huren of delen van een auto. Dit drukt de kosten en zorgt vaak voor extra comfort dankzij bijkomende services.”

Naast new mobility staat de winkel ook in het teken van slimme producten; smart living. Producten die je huis net wat slimmer maken en daardoor net wat meer gemak bieden.


ŠTORE pakt uit met Black Friday deals

Tot 2 december 2020 profiteer je van Black Friday deals bij ŠTORE! Zo private lease je de 100% elektrische ŠKODA CITIGOe iV al voor slechts € 299,- per maand, op basis van 60 maanden en 5.000 kilometer per jaar. Maar ook koop je bijvoorbeeld de RING Video Doorbell 3 extra voordelig: van € 199,- nu tijdelijk voor slechts € 139,-.


Kortom, bij ŠTORE ben je aan het juiste adres voor extra voordelige new mobility en slimme producten tijdens de Black Friday deals!


Broekhuis ŠKODA City ŠTORE
Grote Houtstraat 2
023-5485440
Store-haarlem.nl


Tekst: Broekhuis ŠKODA City ŠTORE