Haarlemmers pitchen ideeën online tijdens 10e Initiatievencafé

HAARLEM - Maandag 14 december pitchen Haarlemmers hun ideeën om Haarlem mooier, socialer of duurzamer te maken tijdens het alweer 10e Initiatievencafé. Dit keer niet voor een live publiek, maar online.

Er staan enthousiaste initiatiefnemers klaar om hun verhaal te laten horen, mensen te inspireren en om hulp te vragen zodat zij hun initiatief verder kunnen brengen. Ook komt het VSBfonds langs om te vertellen wat zij doen om initiatiefnemers te helpen met een maatschappelijk idee. Wil je je idee pitchen? Geef je dan op voor 1 december, door een mail te sturen naar initiatief@haarlem.nl. Je wordt dan uitgenodigd om een pitchtraining bij te wonen om je verhaal op een pakkende manier over te brengen.


Iedereen is welkom om mee te luisteren en zich te laten inspireren, vragen te stellen of hulp te bieden aan de pitchers. Je bent van harte welkom om mee te luisteren tussen 17.00 en 18.00 uur.

De pitches volgen

De (online) vorm waarin de gemeente het Initiatievencafé organiseert, hangt af van de dan geldende coronamaatregelen, maar het is in ieder geval live te beluisteren via radio Haarlem105.

Netwerken

Mensen uit het publiek kunnen ook hulp aanbieden of de samenwerking opzoeken met de pitchers. Door een e-mail te sturen naar initiatief@haarlem.nl komen zij in contact met de pitchers.