Wie wil zorgen voor lieve kater bruce>
Wie wil zorgen voor lieve kater bruce> (Foto: aangeleverd)

Gezellige kater Bruce zoekt nieuw thuis

Bruce is een enorm gezellige kater van 12 jaar. Hij komt meteen naar je toe voor een aai, een knuffel of een lekker hapje. Hij zit ook heel graag bij je op schoot. Bruce heeft een te snel werkende schildklier en krijgt hiervoor medicatie. Hij gaat graag naar buiten toe en zoekt een huis zonder andere dieren.

Bruce is gek op volwassenen

Een van de redenen waarom Bruce is afgestaan waren de jonge kinderen in huis. Daar houdt hij dus niet van. We denken dat het met wat oudere kinderen eventueel wel goed zal gaan. Het gebit van Bruce moet nog gesaneerd worden maar dat kan nu nog niet omdat de schildkliermedicatie op dit moment ingeregeld wordt.

gebitsanering op kosten van het Dierentehuis

Als Bruce stabiel is dan kan er gewerkt worden aan een stralende glimlach! De onderzoeken en gebitsanering kunnen nog worden gedaan op kosten van het Dierentehuis mits uitgevoerd bij onze vaste asieldierenarts. Omdat dit toch even gaat duren nog zijn we wel al op zoek naar een fijn huis want zeg nou zelf: thuis is echt leuker!

Kennismaking

Om kennis te maken met gezellige Bruce kun je een afspraak maken bij Dierentehuis Kennemerland via telefoonnummer 088-811 3420 (ma t/m za tussen 11.00 en 16.00 uur).

Wie wil zorgen voor deze lieve kater Bruce?