Poes Aquata zoekt rustige, liefdevolle en geduldige baasjes.
Poes Aquata zoekt rustige, liefdevolle en geduldige baasjes. (Foto: Aangeleverd)

Dier van de week: poes Aquata

HAARLEM - Aquata is een volwassen, gesteriliseerde poes en als vondeling bij ons binnen gekomen. Deze schuchtere dame heeft heel wat meegemaakt.

Aquata is namelijk tot twee keer toe bijna vermalen in de vuilstort. Gelukkig kon de machine op tijd worden stilgezet en is ze gered.


Door deze hele ervaring kwam Aquata doodsbang en zeer gestrest bij ons in de opvang. Na een aantal weken socialiseren gaat Aquata gelukkig wel wat vooruit, maar ze blijft het grootste gedeelte van de dag in haar schulp. Het asielleven is dan ook niks voor haar en ze zit hier dan ook echt in haar eigen wereldje. Lief is ze zeker want ze kan het aaien een vaste verzorgers af en toe best waarderen. Maar als ze iets gedwongen moet doen, wordt ze meteen wat feller. Waarschijnlijk door de angst.

Rustig en geduldig

Voor Aquata zoeken we rustige baasjes die haar alle tijd, geduld en liefde kunnen geven die ze nodig heeft. Die het niet erg vinden als het maanden gaat duren voordat de eerste tekenen van herkenning komen.


We zoeken een huis met tuin zodat ze daar na gewenning wel in kan rondwandelen.

Interesse?

Denkt u dat u Aquata een fijn thuis kunt bieden? Dan plannen we graag een kennismaking met u in!


Hiervoor kunt u een mailtje met uitgebreide informatie over uw gezinssamenstelling, woonsituatie en eerdere ervaring met katten sturen naar kerbert@dierenbescherming.nl.

Afbeelding
Afbeelding