Smakelijk oud en nieuw? Bakkerij Goemans!
Smakelijk oud en nieuw? Bakkerij Goemans! (Foto: Aangeleverd)

Smakelijk oud en nieuw? Bakkerij Goemans!

HAARLEM - Om dit jaar feestelijk en smakelijk af te sluiten verkopen wij in al onze winkels op 29, 30 en 31 december de lekkerste oliebollen, appelflappen, appelbeignets en appelbollen.

De feestdagen komen eraan, en dat betekent gezellige drukte bij Bakkerij Goemans!

14e verkooppunt

Om dit jaar de drukte zo goed mogelijk te spreiden en ervoor te zorgen dat alle klanten op veilige manier kunnen genieten van de lekkerste oliebollen, openen wij een 14e verkooppunt. Naast de verkoop in onze 13 winkels steken twee familiebedrijven de handen ineen.

Grootste drive-in

Transportbedrijf Stet Heemskerk en Bakkerij Goemans openen gezamenlijk op 30 en 31 december de grootste oliebollen drive-in van Nederland. Comfortabel in uw eigen auto en zonder parkeerongemakken verse oliebollen kopen. Voor nog wat extra gemak kunt u uw bestelling vooraf ook al online doen. Nog nooit haalde u zo gemakkelijk uw oliebollen in huis.

Coronaproof

Alles volgens de richtlijnen van het RIVM, hartstikke coronaproof. Vermijd de drukte en rijd naar Strengweg 1 te Heemskerk. U bent van harte welkom tussen 08:00-16:00. Onze bakkers staan extra vroeg op om u te kunnen voorzien van feestelijke producten. Fijne feestdagen en hopelijk tot snel!

Wat: Oliebollen drive-in

Wie: Goemans Versbakkerij en Stet Heemskerk

Wanneer: Op 30 en 31 december

Locatie, Strengweg 1 in Heemskerk