Doe mee met de Make-up & Grime Challenge!
Doe mee met de Make-up & Grime Challenge! (Foto: Pixabay)

Gezellige online activiteiten voor kids

MEDEMBLIK - Het is alweer bijna voorjaarsvakantie! Helaas zit een weekje skiƫn er nog niet in en van veel leuke uitjes zullen mogelijk ook nog de deuren gesloten blijven. Iedereen moet nog heel even volhouden!

Omdat fysieke bijeenkomsten met groepen waarschijnlijk nog niet mogelijk zullen zijn eind februari, komen de jongerenwerkers van gemeente Medemblik en de Bibliotheek Medemblik, met een aangepast plan. Met diverse onlineactiviteiten, thuispakketten en challenges die individueel of in tweetal kunnen worden uitgevoerd, hopen zij toch een leuk en creatief aanbod neer te zetten voor de aankomende vakantieperiode.

Een greep uit het aanbod

Een Medemblikker editie van het Perfecte Plaatje, een Make-up & Grime Challenge, online dans & sport workshops, een speurtocht naar Medemblikker Talent, knutselpakketten en ontdekkingsreizen naar je dromen en passies!

Volledige programma

Voor het volledige programma kan je terecht op de FB-pagina van het Jongerenwerk-Opbouwwerk Medemblik, de website van de gemeente Medemblik en via de website van de Bibliotheek Medemblik. Wil je meer informatie of liever het volledige programma via de mail ontvangen, stuur dan een mailtje naar activiteiten@medemblik.nl

De activiteiten zijn gratis maar vol is vol, dus wees er snel bij! Bij opgave zet je je naam, leeftijd, adres, telefoonnummer en keuze van de activiteiten. Inschrijven kan tot en met dinsdag 16 februari.

Afbeelding