Carolien, gaat nu als Puk door het leven.
Carolien, gaat nu als Puk door het leven. (Foto: aangeleverd )

Hoe gaat het met...Carolien

Voor hond Benz wordt nog steeds een goed thuis gezocht.

Hier nogmaals een succesverhaal van een plaatsing van een kat. In de opvang beter bekend als Carolien, een wat oudere poes die een fijn nieuw huisje heeft gevonden!


Puk, zoals we haar noemen geniet. Ze slaapt veel, op de bank of lekker boven op een van de bedden. En 's nachts slaapt ze graag bij de baas op bed. Ze weet precies wanneer het tijd is voor wat lekkers, bij de koffie of tijdens etenstijd. Ze is dol op kauwstaafjes... en kaas. Ook vind ze kroelen wel erg fijn, gaat dan er zelfs een beetje bij kwijlen. Maar als het te druk wordt zoekt ze de rust op boven. Naar buiten gaan doet ze ook geregeld, ff snel want het is nu soms best koud. Als het bedtijd is wil ze ook altijd nog ff voor het slapen een frissen neus. Soms is het alsof ze het niet meer weet en dan miauwt ze raar maar als we haar dan roepen is het goed en komt naar de slaapkamer. Een mooie match zo.

Wat ontzettend leuk dat Carolien, nu Puk, zo goed terecht is gekomen.


Heb je belangstelling voor een asieldier van de website, neem dan telefonisch contact op met de DierenOpvang in Tuitjenhorn via 0224-551818 (optie 1).


Kijk voor meer informatie op: www.dierenasiel-schagen.nl

Afbeelding