Activiteiten voorjaars-vakantie

SCHAGEN - Het blijft voor jongeren moeilijk om elkaar te ontmoeten. De scholen zijn dicht, je kunt niet naar de sportclub of toneelschool en daarbij is het ook nog eens lastig om 's avonds met elkaar af te spreken. Daarom hebben we als regiogemeenten van de Kop van Noord-Holland de krachten gebundeld en een aantal (online) activiteiten in de voorjaarsvakantie georganiseerd.

Soorten activiteiten

Er staan van allerlei activiteiten op het programma. Van sportieve workshops en gamen tot de strijd aangaan met het hele gezin in een pubquiz. Met de pubquiz zijn er zelfs prijzen te winnen van lokale winkeliers. Ook Carnaval wordt gevierd. We willen leuke (online) activiteiten voor de jeugd om te ontspannen en bezig te zijn. In de regio is gezorgd dat er veel verscheidenheid zit in het aanbod. Zo is er voor iedereen wat leuks te beleven in de voorjaarsvakantie.

Aanmelden

Meer informatie over en aanmelden voor de activiteiten gaat via www.viralspot.nl.

De regiogemeenten organiseren dit in samenwerking met jongerenwerk LINK, jongerenwerk MEE&deWering, jongerenwerk Young4Ever en Team Sportservice. Bij vragen over de activiteiten of het aanmelden, kan contact worden opgenomen via www.viralspot.nl.