De cheque werd door Rotary Schagen voorzitter Tineke de Schepper overhandig aan Hospice voorzitter Bettina de Leeuw den Bouter.
De cheque werd door Rotary Schagen voorzitter Tineke de Schepper overhandig aan Hospice voorzitter Bettina de Leeuw den Bouter. (Foto: aangeleverd)

Opbrengst Amaryllis Actie Rotary Schagen € 2640 voor Hospice Schagen

SCHAGEN - Voor het vijfde jaar heeft Rotaryclub Schagen Amaryllisbollen verkocht. In 2016 is Rotaryclub Schagen gestart met de verkoop van Amaryllisbollen. Met de opbrengst van de verkoop ondersteunt de Rotaryclub goede doelen, voornamelijk in Schagen en omgeving. De opbrengst komt deze keer net als in het 1e jaar ten gunste van Hospice Schagen.

Hospice Schagen is een huis waar professionals en vrijwilligers hulp en ondersteuning bieden aan mensen in hun laatste levensfase, wanneer genezing niet meer mogelijk is. Iedereen heeft het recht om in een menswaardige en respectvolle omgeving afscheid te nemen van het leven. Sterven in de thuissituatie is voor velen een wens. In sommige gevallen is dat echter niet mogelijk door gezins- of woonomstandigheden of omdat familie/vrienden de nodige 24-uurs zorg niet (meer) kunnen bieden. Neem eens een kijkje op de website www.hospiceschagen.nl.
Rotary Schagen is een service club van momenteel 32 leden. De Rotaryclubs in Nederland maken deel uit van het netwerk van Rotary International. Rotary is een weerspiegeling van de maatschappij, waarbij mannen, vrouwen, jong of oud, zich inzetten voor de maatschappij, zowel internationaal, regionaal als lokaal.