Yvonne Veenstra van Wees Welkom Coaching.
Yvonne Veenstra van Wees Welkom Coaching. (Foto: aangeleverd)

'Heb je hulp nodig, ik ben er voor jou'

Zit je met de handen in het haar en heb je geen flauw idee hoe je verder kunt? Ik ben er voor jou! Heb je hulp nodig bij stagnatie in ontwikkeling, veroorzaakt door; sociaal-emotionele problemen, faalangst, hoog sensitiviteit, hoogbegaafdheid, dyslexie en /of dyscalculie etc.? Of heb je een leerachterstand door de Covid-periode. Kijk dan eens op mijn uitgebreide website, maak gebruik van een gratis kennismakingsgesprek.

Zelfsturing, ondernemingszin en creativiteit, het zijn dé troeven voor een succesvolle toekomst. Elk mens draagt deze troeven in zich! Ik geloof in groeikracht en wakker de innerlijke motivatie aan, zodat men zijn eigen ontwikkeling vorm kan geven!

In mijn praktijk: "Wees Welkom coaching", begeleid ik geblokkeerde mensen om hen weer in beweging en in ontwikkeling te krijgen. Ik ben er voor jou! De coaching is bedoeld voor iedereen, volwassenen en kinderen. Bij aanmelding in de week van de KINDERCOACHING van 12 t/m 17 april 2021, levert het je een extra gratis sessie op, bij aanschaf van een pakket. www.weeswelkom.com