Mevrouw Eizinga wint een prachtige Serengeti zonnebril.
Mevrouw Eizinga wint een prachtige Serengeti zonnebril. (Foto: aangeleverd )

Winactie Eyecare Brilservice Deutekom

SCHAGEN - Eyecare Brilservice Deutekom heeft onlangs haar 25-jarig jubileum afgesloten met een mooie winactie van een zonnebril.

Op 1 april 1995 startten Han en Jeanette Deutekom met de optiekzaak aan de Gedempte Gracht 56 in Schagen. "Nu 25 jaar verder werken wij met tien personen waarvan één optometrist, drie contactlensspecialisten en vijf opticiens. Het team is aardig uitgebreid in de loop der jaren. Om het feestje toch een beetje te vieren hebben wij gedurende het hele jaar onze klanten verwent met leuke acties."

Nieuwe collectie

In december werden mooie kookboeken van Miljuschka uitgedeeld bij aankoop van een bril of contactlenzen. "Klanten konden hun lekkerste recept inleveren en daarbij een mooie zonnebril winnen, waarbij we besloten hebben dat de winnaar mocht kiezen uit de gehele nieuwe collectie zonnebrillen. Prachtige merken zoals Tom Ford, Victoria Beckham, Christian Dior, Calvin Klein, Oakley, Liu Jo en natuurlijk Serengeti."

Mooi cadeau

"Wij hebben vele recepten ontvangen en daar is dan als beloofd een winnaar uitgekomen. Mevrouw Eizinga heeft een prachtige Serengeti zonnebril uitgekozen en daarvan kunnen wij alleen maar zeggen dat het een geweldige zonnebril is met een contrastrijk glas dat geschikt is voor op de weg, maar ook zeker voor op het water. Wij wensen haar dan ook heel veel plezier mat haar mooie cadeau. En aan de overige inzenders hebben wij ook gedacht. Zij mogen een Zeiss Anti-condens kitje bij ons ophalen, tegen het beslaan van uw brillenglazen", aldus Han en Jeanette.

Ook komen kijken naar de mooie nieuwe collectie zonnebrillen? Maak een afspraak voor een goed advies.


Team Eyecare Brilservice Deutekom is gevestigd aan de Gedempte Gracht 56 in Schagen.

Telefoon: 0224-296762.

www.eyecare.nl