Joep wil graag weer een nieuw baasje
Joep wil graag weer een nieuw baasje (Foto: Dierenasiel Schagen )

Voor kat Max was al voor het verschijnen van de vorige editie een nieuw baasje gevonden.

Deze week nog een andere mooie kat. Het gaat ditmaal om Joep, een gevangen ondertussen ex-kater, die al lang bij de vinder rondliep. Hij heeft duidelijk wel wat strijd met andere katten gehad en aan zijn vacht en huid is te merken dat hij gevoelig is voor vlooien. Iets wat een nieuwe eigenaar goed moet bijhouden dan. Eenmaal in de opvang is hij best te benaderen. Hij vindt het aan de ene kant nog wat spannend om aangehaald te worden, maar stiekem ook best lekker.


Het vertrouwen dat hij heeft in mensen neemt langzaam toe. Voor nu is het een bescheiden flinke man. Waarschijnlijk een jaar of twee oud, met dus nog een heel leven voor zich. Hij zoekt een veilig, warm nieuw thuis waar niet te veel prikkels zijn en hij begrepen wordt. Hij heeft zeker potentie tot een aanhankelijke huiskat, maar mogelijk wel alleen voor zijn eigen huisgenoten. Dit zal met rust, geduld en tijd eventueel mogelijk zijn. Een lieve zachtaardige poes in huis zal mogelijk ook best goed kunnen.


Heb je belangstelling voor een asieldier van de website, neem dan telefonisch contact op met de DierenOpvang in Tuitjenhorn via 0224-551818 (optie 1).


Kijk voor meer informatie op: www.dierenasiel-schagen.nl