Broekhuis heeft een mooi aanbod voor u!
Broekhuis heeft een mooi aanbod voor u! (Foto: aangeleverd)

Een auto financieren, past dat bij u?

Een auto financieren, past dat bij u? Een goede vraag, die voor iedereen anders te beantwoorden is. Maar wat is financieren precies, wat is het voordeel en waar moet u op letten bij het afsluiten van een financiering? De specialisten van Volkswagendealer Broekhuis, in de Zaanstreek te vinden op de Kaarsenmakerstraat 1 in Koog aan de Zaan, helpen u graag op weg.

“Met een financiering betaalt u uw nieuwe auto zonder uw spaargeld aan te breken. Voor een vast maandbedrag financiert u uw nieuwe auto voor een bepaalde looptijd. Deze ‘persoonlijke lening’ is vaak de voordeligste keuze in vergelijking met een creditcardlening of bijvoorbeeld een leasecontract. Van tevoren spreekt u met de kredietverstrekker af hoelang u uw auto wilt financieren en hoeveel rente u betaalt. Zo weet u van tevoren precies hoeveel u maandelijks betaalt”, aldus Broekhuis.

Hulp bij financieringen

“U kunt een financiering aanvragen bij een bank, maar wist u dat wij als specialisten van Broekhuis deze financiering ook voor u kunnen regelen? Hierdoor heeft u al uw zaken voor uw nieuwe auto geregeld onder één dak. Van financiering van de auto tot het meefinancieren van onderhoud en bijvoorbeeld een laadpaal; de specialisten van Broekhuis kunnen een compleet pakket voor u samenstellen.”

Financieringsaanbod inclusief onderhoudscontract

Tijdelijk profiteert u bij Broekhuis van een speciaal financieringsaanbod op de 100% elektrische Volkswagen ID.3. “Overstappen naar elektrisch rijden is voordeliger dan ooit, met een financiering vanaf € 195,- per maand met slechts 2,99% rente. (Zie voorwaarden in de advertentie).”

Vijf jaar lang voordeel

“U profiteert vijf jaar lang van dit lage tarief inclusief onderhoudscontract. Daarbij bespaart u maandelijks op de wegenbelasting die u niet hoeft te betalen voor een elektrische auto en op de brandstofkosten doordat rijden op elektriciteit goedkoper is dan op benzine of diesel. Bent u al overtuigd van het voordeel? U kunt namelijk bovenop dit voordeel ook nog 2.000 euro overheidssubsidie aanvragen voor uw overstap naar elektrisch rijden.”


Benieuwd naar de mogelijkheden en beginnen met profiteren? Ontdek het unieke financieringsaanbod via: www.broekhuis.nl/volkswagen/id3-financieringsactie