Anita van der Gulik van haar gelijknamige praktijk.
Anita van der Gulik van haar gelijknamige praktijk. (Foto: aangeleverd)

Kinesiologie en allergie

DIRKSHORN - Herken je dit? Chronische hoofdpijn, gevoelige darmen, onrustige huid, jeuk, hartkloppingen, vermoeidheid of pijn in spieren. Veel mensen hebben een lichamelijke klacht zonder een duidelijke oorzaak. Je lichaam geeft signalen.

Praktijk Anita van der Gulik

Allergische klachten zijn in feite reacties van je immuunsysteem. Het immuunsysteem ziet bepaalde stoffen zoals pollen, huisstofmijten of voedsel onterecht aan als een bedreiging voor je lichaam. Hoewel deze stoffen niet echt schadelijk zijn, reageert je immuunsysteem alsof dat wel zo is, wanneer je aan deze stoffen wordt blootgesteld.


Door stress kan het immuunsysteem ook verzwakken. Het is dus belangrijk om goed in balans je blijven. Heb jij last van een (onverklaarbare) klacht? Ga dan op onderzoek naar wat je lichaam jou wilt vertellen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat wat je eet niet goed voor jou is of dat je het te druk hebt waardoor je over je grenzen gaat.

Door middel van spiertesten meet Anita van der Gulik waar er spanningen en blokkades zijn in jouw lichaam. Als er sprake is van een intolerantie of allergie kan deze worden gereset, waarna jouw lichaam niet meer in de stress schiet van hetgeen je eerder uit balans bracht.

Na de behandeling kan je weer vrij ademhalen, je darmen gaan weer goed werken en je voelt je meer ontspannen. Nieuwsgierig naar wat jouw lichaam je te vertellen heeft? Maak een afspraak en ontdek het zelf.

Bel Anita op 06-2730 3224 of mail naar info@praktijkanitavandergulik.nl


Praktijk Anita van der Gulik

Massage en Kinesiologie

Schoolstraat 14

1746 AP Dirkshorn

www.praktijkanitavandergulik.nl