Loopt u ook een keertje mee?
Loopt u ook een keertje mee? (Foto: aangeleverd)

Creatief schrijven in de natuur

Natuurwandelingen gecombineerd met creatief schrijfopdrachten. Het schrijven in de natuur zorgt ervoor dat je de buitenlucht opsnuift en ieper adem haalt, waardoor je hartslag rustiger wordt. Je kunt je gedachten parkeren en jezelf helemaal ontspannen.

Door je te verwonderen over de natuur; kijken, ruiken, horen en voelen, ga je aarden en op deze manier kom je geheel in het "hier en nu", super Zen. Tijdens het creatief schrijven ontdek je, dat je bepaalde natuureigenschappen naar jezelf toe schrijft. Bijv:"Als je een dier ziet overleven in de natuur, dan voel jij jezelf veerkrachtiger en doet je besluiten om mee te bewegen in moeilijke situaties".

Schrijven in de natuur werkt helend en verbindend. Durf jezelf open te stellen bij het voorlezen van korte "schrijfsels". Ervaar herkenning en verbinding met de mededeelnemers. Mee wandelen? Geef je op bij schrijvenmetyv@gmail.com.


Waar, wanneer en kosten?: We schrijven in de omgeving rondom Schagen. Op zondagmiddag 6 juni, 13 juni en 20 juni van 14.15 tot 16.15 uur, voor slechts €17,50 per persoon per keer. www.weeswelkom.com