Word jij het nieuwe baasje van Boef?
Word jij het nieuwe baasje van Boef? (Foto: Dierenasiel-Schagen)

baasje gezocht voor kat Boef

Algemeen

Voor lieve Dusty het konijntje is nog geen nieuw thuis gevonden.

Deze week aandacht voor een leuke kat in de opvang. Het gaat hier om Boef. Deze jonge kater is gevonden in Middenmeer in een buitengebied. Hij heeft daar waarschijnlijk eerst met een andere kat rondgelopen en vond uiteindelijk een plekje bij de vinder. Zij heeft hem tijdelijk opgevangen omdat hij erg mager bleek te zijn. Wel was hij al gecastreerd en enorm vriendelijk en aanhankelijk. Hij is direct aangemeld bij alle instanties, maar er is geen enkele reactie op gekomen. Boef heeft een hele karakteristieke aftekening op zijn kopje, een eigenaar zou hem zo herkennen uit duizenden.

Ondertussen is hij aangesterkt, nagekeken door de dierenarts en voorzien van vaccinatie en chip. Boef kan weer snel op zoek naar een nieuw fijn plekje. Hij is geschat op nog geen jaar oud. Boef zoekt een nieuwe plek waar mensen de tijd en aandacht aan hem kunnen besteden die hij nodig heeft. Hij is geen kat die hele dagen alleen wil zijn. Het is een heerlijk aandachtsorgel die veel en vaak even een aai over zijn bolletje komt halen. Hij zou mogelijk bij een makkelijke poes kunnen, hoewel dat natuurlijk altijd afwachten is.

Heb je belangstelling voor een asieldier van de website, neem dan telefonisch contact op met de DierenOpvang in Tuitjenhorn via 0224-551818 (optie 1).
Kijk voor meer informatie op: www.dierenasiel-schagen.nl

baasje gezocht voor kat Boef

Afbeelding