Ook deze zomer de lekkerste maaltijden bij u thuisbezorgd door Schagen Eet!

SCHAGEN - Sinds de lockdown in maart 2020 uit noodzaak geboren, maar inmiddels is Schagen Eet uitgegroeid tot een prachtig bezorgrestaurant. Een topcombinatie met veel gerechten van de kaart van Eetcafé Piet Pann en hapas van Restaurant Havana.

'Zoek niet verder naar de perfecte hamburger'

Recent heeft Schagen Eet ook de lekkerste burgers geïntroduceerd! Robert Kranenborg, een bekende chef-kok en televisiepersoonlijkheid maar vooral bekend van het koken op sterrenniveau, is een aantal jaren geleden op zoek gegaan naar de perfecte hamburger. 

Kaarten combineren

Nu een paar jaar én een hoop ervaring later was het tijd om de lekkerste hamburgers naar Schagen te halen en kunnen deze bijzonder lekkere hamburgers besteld worden via Schagen Eet. Een bijkomend voordeel; je kan de kaarten van beide bedrijven gewoon combineren. Dus de lekkerste burgers samen met de lekkerste gerechten van Havana of Piet Pann.

Dagelijks open

Bestellen en afhalen is mogelijk van maandag tot en met zondag, van 17:00 tot 21:00 uur en kan via de bestelsite Schageneet.nl, telefonisch of via de WhatsApp op nummer: 06-58994717.


Uniek in de wijde omgeving, of u nu thuis bent, op de camping zit of op visite in Schagen of nabij gelegen dorp: Schagen Eet bezorgt GRATIS!