Te zien zijn landschappen, sporten, bloemen en dieren.
Te zien zijn landschappen, sporten, bloemen en dieren. (Foto: aangeleverd)

Poppen en schilderijen te zien in Wieringerwerf

Uit

WIERINGERWERF - Een tentoonstelling in de voormalige opslagruimte van de boerderij van Anneke Roza is nieuw. Zaterdag 3 juli is de mogelijkheid om de schilderijen, die haar vriendin gemaakt heeft, te bewonderen of te kopen.

Opbrengst voor goede doel

Te zien zijn landschappen, sporten, bloemen en dieren. Olieverfschilderijen en aquarel. Er zijn diverse formaten van schilderijen te zien. Een fijne techniek wordt gebruikt en de verfstreken zijn beheerst gedaan, er is echt over nagedacht. Het is met liefde geschilderd. Het is een grote hobby van haar. Bij verkoop gaat het geld besteed naar een goed doel.

Poppen

Naast de schilderijen zijn in de schuur bij Anneke Roza ook diverse vitrines met antroposofisch poppen in diverse opstellingen te zien. Boven in de schuur heeft ze ook nog verschillende poppenwagentjes die uit begin van de twintigste eeuw komen. Eén pop komt uit 1880 dat is echt een pop op leeftijd. Deze voorwerpen zijn niet te koop. Wel heeft ze nog wat tweedehands goed boven staan wat nog een tweede leven waard is. Dit wordt wel verkocht en ook deze opbrengst gaat naar een goed doel. Anneke vertelt graag over haar hobby die flink is uitgegroeid. Alles is van natuurlijk materiaal gemaakt. Daarnaast heeft ze ook nog een vitrine met kinderserviesjes. Hier word je echt blij van.

Tuin

Bij mooi weer is er gelegenheid om de tuin rondom de boerderij te bezichtigen en een kopje koffie of thee zal er niet aan ontbreken. De tuin is aangelegd met een grote vijver het is een pracht om te zien.

Makkelijk bereikbaar voor de fiets of met de auto, eenieder is van harte welkom. Voor meer informatie: 0647019964. Adres is Oom Keesweg 22, 1771 ME Wieringerwerf. Er is genoeg gratis parkeerruimte. Ook 7 augustus, 4 september en 2 oktober geopend. Voor grote groepen graag even een afspraak maken.