Afbeelding
(Foto: aangeleverd )

OPEN OLDEE 2021

WARMENHUIZEN - Ondanks de huidige coronabeperkingen wil de organisatie een begin maken met de opzet van het 21e OLDEE toernooi in Warmenhuizen.

Gaat waarschijnlijk door!

Het toernooi vindt plaats met in acht neming van de dan geldende coronamaatregelen. Indien het niet mogelijk is het toernooi te organiseren wordt u bijtijds geïnformeerd met terugbetaling van het inschrijfgeld. Het toernooi start op zondag 8 augustus en duurt tot en met zondag 15 augustus.

Inschrijven

Tennisliefhebbers vanaf 40 jaar kunnen zich inschrijven op www.toernooi.nl.
Het inschrijfgeld voor het OLDEE toernooi (€ 10,- per onderdeel) moet bij inschrijving via IDEAL worden betaald. De inschrijving sluit op 27 juli. Consumpties, gekocht in de kantine, kunnen alleen met de pinpas worden afgerekend. In dit dubbeltoernooi wordt de strijd aangegaan met leeftijdgenoten in de volgende categorieën:
- dames, heren en gemengd 40+ cat. 5, 6, 7 en 8.
- dames, heren en gemengd 55+ cat. 5, 6, 7 en 8.
Er wordt in poules gespeeld.

Max

Bij voldoende vraag zal Max tijdens het OLDEE toernooi dinsdag, woensdag en vrijdag zorgen voor een warme maaltijd.

Ook dit jaar is er voor de tennissers vanaf 50 jaar weer het eendaagse Senior Plus Toernooi op donderdag 12 augustus. Uiteraard kunnen ook de OLDEE-deelnemers hiervoor inschrijven. Kosten inclusief koffie/thee en de lunch € 12,50 contant bij aanvang. Voor het Senior Plus Toernooi kunnen liefhebbers zich aan melden door te mailen naar eendagstoernooi@gmail.com tot en met zondag 1 augustus. Vermeld uw naam, geboortedatum, speelsterkte, emailadres, mobiele telefoonnummer en (eventueel) dieet voorschrift.


De tennisbanen van de tennisvereniging Warmenhuizen zijn er helemaal klaar voor.