Muziekinstuif op stapel in oktober.
Muziekinstuif op stapel in oktober. (Foto: aangeleverd)

Muziekinstuif in Wieringerwerf

Algemeen

WIERINGERWERF - Wat is er leuker dan het kunnen spelen van je eigen muziekinstrument? Denk bijvoorbeeld aan de drums, saxofoons, een trompet of de mooie klanken van een hoorn!

Om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is, organiseren Muziekverenging Creona, Harmonie De Eendracht en de Muziekschool Cultuurschuur zaterdag 2 oktober samen een heuse muziekdag, bestemd voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar. 

Interactief

Het wordt een leuke, muzikale en interactieve middag. Alle kinderen van de Wieringermeer en daarbuiten zijn – met hun ouders - welkom op deze instuif. Door zelf instrumenten uit te proberen, een speurtocht te doen en vragen te beantwoorden maken ze kennis met veel verschillende instrumenten en muziekstijlen. Aan het einde van de dag kan iedere jonge bezoeker een noot spelen of een ritme slaan! Op deze dag zijn er ook docenten, oude én jonge muzikanten om informatie te geven óf een deuntje te spelen. 

Agenda

Noteer alvast in de agenda: zaterdagmiddag 2 oktober van 13.30 tot 16.00 uur in de Cultuurschuur in Wieringerwerf. Entree is gratis en aanmelden is niet nodig!

Voor vragen en/of informatie: mail naar muziekinstuif@gmail.com of bel met 0653982049.