Vrijwilligers bij de sport.
Vrijwilligers bij de sport. (Foto: aangeleverd)

Vrijwilligers worden gewaardeerd in Hollands Kroon

Algemeen

HOLLANDS KROON - Vrijwilligers maken het verschil en zijn van onschatbare waarde. Daarom wil de gemeente de vrijwilligers in Hollands Kroon laten weten dat hun werk zeer op prijs wordt gesteld. Kent u een vrijwilliger die een extraatje verdient vanwege zijn of haar tomeloze inzet? Jong of oud of hoeveel jaar actief; dat maakt niet uit. Meld hem of haar aan bij de gemeente! Zij worden dan in oktober in het zonnetje gezet.

Een vrijwilliger aanmelden

Één (of meerdere) vrijwilliger(s) kunnen worden aangemeld aanmelden of u kunt uzelf als vrijwilliger aanmelden. Dit kan via https://www.hollandskroon.nl/aanmelden-vrijwilliger. Klik hierop en er verschijnt een formulier dat ingevuld kan worden. Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Dat kan tot en met 26 september.

Onschatbare waarde

Veel verenigingen, stichtingen en organisaties maken gebruik van vrijwilligers. Zij functioneren alleen met hun inzet. Samen zorgen zij voor leefbare dorpen, voor verbinding tussen mensen en voor gezelligheid en sportiviteit. De gemeente vindt het enorm belangrijk om hen in het zonnetje te zetten omdat dit ontzettend wordt gewaardeerd. Ze had graag dit jaar een vrijwilligersdag georganiseerd. Een dag om de vrijwilligers van Hollands Kroon in het zonnetje te zetten. Helaas kon dat niet doorgaan door het coronavirus. Daarom gaat het op deze manier. Meld hem of haar dus bij aan!

Vragen of meer informatie

Vragen of meer informatie? Neem dan contact op via www.hollandskroon.nl