Beursvloer Schager Uitdaging

SCHAGEN - Op donderdag 28 oktober zal van 16.00 tot 18.00 uur in Alpha Schagen de 4de editie van de Beursvloer van de Schager Uitdaging plaatsvinden. 

De Beursvloer is hét evenement waar bedrijven, stichtingen en verenigingen elkaar ontmoeten, netwerken, handelen in betrokkenheid en een match kunnen sluiten. Stichtingen, verenigingen en organisaties die opzoek zijn naar vakkennis, materialen en vrijwilligersuren voor het uitvoeren van specifieke klussen kunnen tijdens de beurs contact leggen met bedrijven die graag verenigingen uit de eigen omgeving willen helpen of ondersteunen, met gesloten beurs. Alpha wordt beschikbaar gesteld voor het organiseren van de Beursvloer. Dit is al een mooie eerste MATCH!

Wil jij als ondernemer of bedrijf maatschappelijke organisaties én bedrijven uit de gemeente Schagen ontmoeten? Heb jij materialen of middelen, kennis of klushanden beschikbaar die jij wilt delen met maatschappelijke organisaties uit jouw eigen omgeving, in ruil voor een leuke tegenprestatie? Grijp dan deze kans om op een gemakkelijke manier verenigingen en stichtingen uit de gemeente Schagen te helpen en meld jouw bedrijf of aanbod nu aan via info@schageruitdaging.nl.

Heb jij vanuit jouw vereniging, stichting of organisatie een vraag? Dit kan zijn op het gebied van materialen en producten, maar het kan bijvoorbeeld ook zijn dat er grote behoefte is aan kennis of diensten. Laat het ons dan weten en meld je aan voor de Beursvloer! Dan gaan wij op zoek naar een ondernemer met wie jij tijdens de beursvloer een mooie match kunt maken! Aanmelden kan via info@schageruitdaging.nl.