Escape Room en de Chocoladefabriek samen

SCHAGEN- Escape Room Schagen is klaar voor de herfstvakantie! Dat houdt onder meer in: je brein kraken in The Space Lab waar je een moord moet oplossen. Met dit spel staat Escape Room Schagen al enkele jaren in de top tien van Nederland. Daarnaast herbergt het bedrijf van eigenaresse Lisanne Kuilman ook de lekkerste escape room van het land met The Chocolate Factory. 

,,De kamer is gebaseerd op de 'Chocolate Factory' van Willy Wonka oftewel Sjakie en zijn chocoladefabriek.”, vertelt ze.  ,,Deze is geschikt voor alle kinderenleeftijden. We kunnen de kamer in niveau aanpassen, waardoor zowel de ervaren spelers als beginners, families en kinderen het spel kunnen spelen.” 


vanaf ± 8 jaar maar ook voor volwassenen want het is zeker geen kinderachtig spel. Met kinderen kunnen we de kamer aanpassen. Het spel is behalve voor geoefende spelers ook geschikt voor beginners."

Grote eer

Inmiddels behoort Escape Room Schagen al enige tijd tot de top 10 van Escape Rooms Nederland. Met een zekere trots vertelt Lisanne hierover. "Er zijn in Nederland zo'n 700 escape rooms verdeeld over 450 locaties en al geruime tijd staan wij met onze eerste room Space Lab in de top 10 van "Persoonlijke favorieten van Escape Rooms Nederland. Dat is een grote eer.” 

Volledig verzorgd

Kleine maar ook grotere groepen weten Escape Room Schagen te vinden. Lisanne: "Doordat we Space Lab twee keer hebben gebouwd is het mogelijk om tegen elkaar te strijden en met onze gezellige bar erbij kan je met een grote groep makkelijk een aantal uren volledig verzorgd bij ons verblijven.” 


Mysterie

Lisanne Kuilman, eigenaresse van het evenementenbureau en tevens het creatieve brein achter de Escape Rooms, steekt van wal: "Tot nu toe hebben we het Spacelab, waar bezoekers het mysterie rond Nora Fontani moeten ontrafelen. Het Spacelab bestaat uit twee kamers waar twee groepen dezelfde belevenis ervaren en tegen elkaar kunnen strijden maar je kunt het spel ook vanaf twee personen in één kamer spelen." 

Beetje extra

Met een zekere trots vertelt Lisanne over hun plaats in de top 10 van Escaperooms Nederland: "Er zijn in Nederland zo'n 700 Escape Rooms verdeeld over 450 locaties. Sinds april 2018 staan wij in de top 10 van 'Persoonlijke favorieten van Escape Rooms Nederland'. Dit is gebaseerd op net dat beetje extra ten opzichte van veel andere locaties."