De Hijgende Herten bezorgen je een hele leuke middag/avond.
De Hijgende Herten bezorgen je een hele leuke middag/avond. (Foto: aangeleverd)

Live muziek van De Hijgende Herten

Uit

SCHAGEN - De Sunday Vibes in Grand Cafe De Ooievaar presenteert wekelijks live muziek. Op zondag 14 november komen de bevlogen muzikanten van de bekende band De Hijgende Herten naar Schagen. 

Geniet en sluit het weekend feestelijk af

De Hijgende Herten verzorgen een uitgebreid optreden vanaf 15.00 uur in het sfeervolle Grand Cafe De Ooievaar. Ben jij een dansliefhebber of geniet jij staand of liever ontspannen zittend tijdens het uitgaan? Niets staat een sfeervol optreden in de weg. Geniet en sluit het weekend feestelijk af! 

Jaren ‘60 band

De band bestaat uit een groep oudgedienden uit de begintijd van de beat en rock ‘n roll, afkomstig uit diverse bands die de dancings in de jaren zestig plat speelden. “De Hijgende Herten” is een jaren-60-band die bestaat uit oude rotten die de Sixties bewust hebben meegemaakt. 

Zij speelden in succesvolle bands als Ekseption, Rob Hoeke, Alley Cats, Country Fair, Dallics, Shoreline en de Shithouseband. Het is moeilijk om niet mee te zingen of te dansen op deze aanstekelijke muziek! Wie kent ze niet, Buddy Hollie, Elvis Presley, Cliff Richard, Jerry Lee Lewis, Fats Domino, Paul Anka en vele andere kanjers uit deze roemruchtige tijd?

Adres

Kom langs en geniet, dans en swing met De Hijgende Herten. Grand Cafe De Ooievaar in Schagen. Zondag 14 november tussen 15.00-23.59 uur. De entree bedraagt 10,- euro. De kaartverkoop gaat via: www.hotelmarktstad.nl/agenda of aan de deur.