Afbeelding
(Foto: Basic Fit Club Schagen)

Eerste Basic-Fit-Club in Schagen

SCHAGEN - "We zijn ontzettend blij en trots om onze allereerste Basic-Fit-club in Schagen aan te kondigen! Het pand is volledig gerenoveerd met nieuwe douches, kleedkamers en is uitgerust met hoogwaardige fitnessapparatuur om een geweldige trainingservaring te garanderen,'' vertellen de eigenaren trots.

Het doel is duidelijk. "We willen voor iedereen het gemakkelijk maken een gewoonte te creëren die leuk is, om zo je fitnessdoelen te bereiken!"


De staf doet er alles aan om de fitness ervaring van onze clubs voortdurend te verbeteren. Zo kunnen binnenkort ook 24/7 openingstijden bieden voor de club in Schagen. Tevens kun je bij Basic-Fit-Club Schagen virtuele en live groepslessen van GXR (Group eXercise Revolution) volgen.


"We bieden elf verschillende lessen aan, variërend van HIT, Yoga, Aerobics, Cycle, Barbell tot Box en Dansen. We bieden lidmaatschappen aan vanaf €19,99 per maand waarmee je toegang krijgt tot al onze 1000 Basic-Fit clubs in heel Europa. Met al onze lidmaatschappen heb je toegang tot onze Basic-Fit App, waarmee je de vrijheid hebt om overal te sporten!"

De staf ziet ernaar uit om nieuwe leden te ontvangen. Meer informatie over Basic-Fit-Club Schagen is te vinden online.