De Westfriesedijk bij Winkel.
De Westfriesedijk bij Winkel. (Foto: Stichting Projector)

Omringdijk en kleur centraal bij Najaarsstreekmiddag in ‘t Veld

Uit

‘t VELD - De Najaarsstreekmiddag van het Westfries Genootschap, op zaterdag 13 november in ’t Veld, heeft als thema de Westfriese Omringdijk. Tevens vindt de presentatie van de nieuwe folder met tips over historisch verantwoord kleurgebruik plaats. Ook geïnteresseerden die niet lid zijn van het Westfries Genootschap, zijn, na aanmelding, van harte welkom!

Tevens presentatie nieuwe folder Westfries Genootschap

Stichting Projector vertoont prachtige recente opnamen van de Westfriese Omringdijk en unieke films uit het archief van de stichting, vanaf 1915 tot heden. Hans van Kampen presenteert de nieuwe kleurenfolder met adviezen over buitenschilderwerk in Westfriesland en Netty Zander vertelt over het nieuwe wandelpad over de Westfriese Omringdijk. De wandelroute Streekpad Westfriese Omringdijk was een van de vijf genomineerde routes voor de verkiezing van het Beste Wandelpad van de Benelux 2021. Een recent uitgegeven boekje met een uitgebreide beschrijving van de wandelroute en veel achtergrondinformatie is deze middag te koop.

Locatie

De Najaarsstreekmiddag vindt plaats in Partycentrum De Vriendschap, Rijdersstraat 92 ’t Veld. Telefoon: 0226-421252. Vanaf 13.00 uur is de zaal open. Het programma begint om 13.30 uur en om 17.00 uur is de Najaarsstreekmiddag ten einde. Als er op deze dag nog door de overheid opgelegde maatregelen ter bestrijding van het coronavirus van toepassing zijn, dan wordt men verzocht hier rekening mee te houden. Op dit moment houdt dit in dat om een geldige QR-code gevraagd wordt.

Aanmelding

De kosten voor deze middag bedragen € 15 per persoon. Daarbij is inbegrepen tweemaal koffie of thee met koek, één drankje en een hapje.

Aanmelden vooraf is verplicht. Dit is mogelijk door overmaking van het verschuldigde bedrag op bankrekeningnummer NL60 INGB 0000 7079 13 ten name van het Westfries Genootschap. Vermeldt u daarbij het woord Najaarsstreekmiddag en duidelijk naam en woonplaats.

Voor vragen kan men contact opnemen met het Westfries Genootschap, via de mail: contact@westfriesgenootschap.nl of telefonisch: 0229-217121 (dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur).