Kom lang en geniet van de vele kortingen.
Kom lang en geniet van de vele kortingen. (Foto: PR)

Jeans korting bij Knuwer Jeans

SCHAGEN - Knuwer Jeans geeft een flinke korting op jeans in de gezelligste spijkerbroekenwinkel aan de Molenstraat 5 in Schagen. De klant krijgt als kerstkado van zaterdag 18 december tot woensdag 1 januari een korting van 10 euro op elke spijkerbroek die men bij hen koopt.

Uiteraard geldt de korting op de gehele jeanscollectie van Levi’s,Wrangler, Petrol, Cars, Lee, MOD. Een cars broek kost normaal € 59,99 deze is gedurende de actieperiode € 49,99 en de korting is per jeans. Cars heeft diverse modellen zoals het populaire model blast in wel 5 wassingen. Voor deze actie hoeft u geen advertentie uit te knippen, cadeau cheques in te leveren of dat de korting verrekend wordt bij de aanschaf van een volgende jeans. Nee hoor meteen ter plekke krijgt u het voordeel. De actie korting op de jeans is geldig tot 1 januari 2022.

Diverse collecties

Naast de Cars collectie hebben zij ook een uitgebreide Wrangler collectie. Van Wrangler hebben zij bijvoorbeeld de Texas, Arizona, Greensboro, en een Wrangler jeans kan u met de korting al vanaf € 59,95 krijgen. De 511 van Levi’s is een populaire slim fit jeans met rits en 1% comfort stretch, die super draagt en in veel nieuwe wassingen te verkrijgen is. Ook op deze jeans geldt de korting van € 10,-. De klassieker, de 501 is er in 3 wassingen en met de korting al vanaf € 89,95 verkrijgbaar Voor de dames is de keuze uit de soorten jeans is zoals u van ons gewend bent enorm. U heeft de keuze uit hoge en middelhoge modellen. Variërend van bootcut tot skinny.

Kerstcadeautjes

Grote maten, kleine maten. Lange lengtes en korte lengtes, het maakt niet uit. En mocht de broek onverhoopt toch te lang zijn verkorten wij hem gratis voor u. Naast het bekende jeansaanbod is er de kerst collectie. Er zijn prachtige, betaalbare colberts, truien en overhemden. En denkt u ook eens aan onze leuke kerstcadeautjes zoals Levi’s ondergoed 2 stuks voor €21,99 of Levi’s sokken 3 paar voor € 8,99

Tot slot is er een korting van 30% op de winterjassen zolang de voorraad strekt. Knuwer jeans is op zondag 19 december open van 12.00 uur tot 17.00 uur aan de Molenstraat 5 in Schagen.

"Wij willen u fijne feestdagen wensen en een goed en gezond 2022. Wij hopen u in het nieuwe jaar ook weer te zien in onze winkel aan de Molenstraat en zullen indien u dat wenst graag helpen. Volg ons op Facebook. Graag tot ziens bij Knuwer Jeans Franka, Anneke, en Marcel.