Schrijf of teken mee!
Schrijf of teken mee! (Foto: Pixabay)

Schrijf mee met de korte verhalenclub

REGIO - In Heiloo is men gestart met het schrijven van korte verhalen in corona tijd. De belangstelling hiervoor is ontzettend groot. Een leuke activiteit om voort te zetten in de gemeente Bergen.

Voor iedereen van 8 tot 110 jaar

Vind jij het leuk om te schrijven en of te dichten? Meld je dan nu aan voor de schrijfclub SWB voor de periode februari tot en met april 2021.

Schrijf of teken mee

Om de 1,5 week krijg je een onderwerp waarover je een kort verhaal of een mooie herinnering schrijft. Een mooie tekening of gedicht mag ook. Het hoeft niet lang te zijn, minimaal een A5 en maximaal een A4 (350 - 700 woorden). Je hebt twee weken de tijd om het verhaal in te leveren. Opsturen of mailen mag natuurlijk ook. Vervolgens krijg je alle verhalen van de deelnemers gebundeld thuis gestuurd inclusief het nieuwe onderwerp voor de daaropvolgende periode. Je mag zelf bepalen of je je verhaal anoniem of met naam inlevert.

Het eerste verhaal met als thema Wensen, graag inleveren voor 18 februari 2021.

Bundelen maar

Hoe meer deelnemers, des te meer verhalen. Met elkaar maken we een bundel vol leesplezier met mooie, lieve en warme verhalen. De bundels zullen ook verspreid worden in de verzorgings- en verpleeghuizen in de regio.

Aanmelden

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Aanmelden kan bij SWB, volwassenenwerk 072 5095267 of per mail: C.Meliefste@welzijnbergen.nl.


De verhalen kunnen per mail gestuurd worden maar ook per post en of afleveren bij de wijksteunpunten:

De Sanderij 7, 1871 ER Schoorl

Binnenhof 9, 1861 JW Bergen

Hanswijk 1B, 1934 CP Egmond