Check bodyvitstudio.nl en schrijf je direct in
Check bodyvitstudio.nl en schrijf je direct in (Foto: Leroy Teunissen)

Gezond en fit de herfst in

BERGEN – De zomer loopt weer ten einde. De hoogste tijd om weer aan de conditie te werken, spierkracht op te bouwen of de zomerkilootjes kwijt te raken. Wil jij ook fit worden? Start dan ook maandag 6 september met de zesweekse afslankbattle bij Bodyvit Personal Training Bergen. ''Fit en gezond zijn is in deze tijd van cruciaal belang. De personal trainers van Bodyvit helpen u hier heel graag bij'', vertelt eigenaar Mischa de Jong.

In de exclusieve personal trainingsstudio van Bodyvit Personal Training - gevestigd aan de Bergerweg - is alles aanwezig om jezelf optimaal in het zweet te werken. De stuk voor stuk gediplomeerde, ervaren personal trainers geven de persoonlijke aandacht en leefstijl begeleiding die nodig is om resultaatgericht te kunnen sporten. Mischa: ''De goede band tussen sporter en jouw trainer zorgt ervoor dat je nog harder wilt werken om je doelen te behalen. Daarnaast spelen we in op de behoefte van de klant. Binnen of buiten trainen? Alles is mogelijk. We beschikken namelijk nog altijd over tenten en een eigen straat om dit te realiseren. Kortom, de doelen bepaal jij en samen kijken we hoe we die het beste kunnen bereiken.''

Afslankbattle

Kies ook voor een betere leefstijl en doe mee met de zesweekse afslankbattle. Mischa: "Onder begeleiding van onze trainers staan veiligheid, hygiëne, persoonlijke benadering en kwaliteit voorop. We hebben een beperkt aantal plaatsen voor de battle, dus zorg dat je er op tijd bij bent. 6 september start weer een editie van deze zesweekse cursus waarin je twee keer per week intensief traint met een personal trainer en persoonlijke voedingsschema's van de voedingsdeskundige ontvangt. De investering hiervoor bedraagt 135 euro.

Direct inschrijven? Kijk voor alle informatie op www.bodyvitstudio.nl of bel 072-5825710. Volg Bodyvit ook op Facebook en Instagram.

Afbeelding
Afbeelding