Direct aanmelden via bodyvitstudio.nl
Direct aanmelden via bodyvitstudio.nl (Foto: Aangeleverd)

Ga jij het voor elkaar boksen?

BERGEN - Bokszaktraining is een uitermate effectieve manier om spieren op te bouwen, vet te verbranden en uiteraard de conditie te verbeteren. Wil jij dit ook voor elkaar boksen? Dan ben je bij Bodyvit Personal Training in Bergen aan het juiste adres. ''Trainen op de bokszak - zonder fysiek contact - is geschikt voor iedereen die lekker wil sporten: jong, oud, man, vrouw. Boksen is een leuke speelse manier om lekker bezig te zijn met sport'', vertelt eigenaar Mischa de Jong.

Start ook bij Bodyvit Personal Training Bergen met bokszaktraining

Intensief boksen is niet alleen heel erg leuk, maar ook de ultieme workout om veel calorieĆ«n te verbranden en snel in shape te komen. De sport is ontzettend populair bij Bodyvit Personal Training. Mischa: ''Boksen is leuk voor iedereen. Zo hebben we verschillende leeftijdsgroepen die gezamenlijk trainen. 

Voor alle leeftijden

Denk aan kinderen van tien tot zestien jaar, een fanatiek stel jonge meiden, dames boven de 75 en een groep van mannen boven de tachtig jaar. Voor meiden is het daarnaast ontzettend goed om naast zelfvertrouwen ook een vorm van zelfverdediging aan te leren.''

Uitleven

Waar wacht je nog op? Bij Bodyvit Personal Training kun je in kleine groepjes onder persoonlijke begeleiding een juiste techniek ontwikkelen om je optimaal uit te kunnen leven op de bokszak.

Onder begeleiding juiste techniek ontwikkelen

 ''Het is heerlijk om je af te reageren. Aan het einde van een personal training sessie bestaat vaak de wens vanuit de klant om te gaan boksen. Na krachttraining is dat ideaal voor de souplesse, coƶrdinatie, afvoer van afvalstoffen, conditie maar ook zeker de mindset. Daarnaast vinden de mensen het heerlijk om te doen en moeten we ze vaak eerder afremmen omdat ze maar door willen gaan'', legt Mischa enthousiast uit, die benadrukt dat een personal trainer te allen tijde goed in de gaten houdt hoe jouw conditie is en ervoor zorgt dat je niet over je grens heen gaat.

Begeleiding

De deskundige 1-op-1 begeleiding maakt het uitermate laagdrempelig om direct te starten met bokszaktraining bij Bodyvit Personal Training. Geen grote groepen, maar juist een kleine intieme setting om goed te kunnen trainen. Zien we jou binnenkort?

Direct inschrijven? Kijk voor alle informatie op www.bodyvitstudio.nl of bel 072-5825710. Volg Bodyvit ook op Facebook en Instagram.