De kampeerwinkel is vernieuwd en vergroot tot ruim 500 vierkante meter.
De kampeerwinkel is vernieuwd en vergroot tot ruim 500 vierkante meter. (Foto: Aangeleverd)

Keuze is reuze bij Kampeer met Sfeer

DIRKSHORN - Het is nu de tijd uw kampeeruitrusting compleet te maken, en waar kan dat beter dan bij Kampeer met Sfeer! Profiteer nu van extra aanbiedingen tijdens het paasweekend.

"Wij zijn op afspraak geopend van 11.00 tot 16.00 uur en ook tweede paasdag bent u van harte welkom. Onze kampeerwinkel is vernieuwd en vergroot tot ruim 500 vierkante meter. De keuze is nu enorm! Wij leveren kampeertenten, tenttapijt, slaapzakken, tafels en stoelen, kooktoestellen, barbecues, servies, pannen, koelboxen, televisies, inbouwverlichting, zonnepanelen, caravanmovers, verwarming, vervangingsartikelen voor de caravan zoals waterpompen, kranen, deurscharnieren en nog heel veel meer."

Voortenten

"Topmerken voortenten Isabella, Dorema, Brand, leveren wij tegen de laagste prijzen van Nederland. Voor iedere bezoeker hebben wij een gratis catalogus klaar liggen met ruim 500 pagina's kampeerplezier. Tevens kunnen wij u een gratis Berger voordeelkaart aanbieden, waarbij u automatisch bonuspunten spaart bij aankoop van uw kampeerartikelen, u kunt ruilen zonder kassabon en waarbij u een verlengde retourtermijn van 100 dagen heeft en als eerste en wordt geïnformeerd over onze actuele acties. Onze catalogus van 2021 vindt u ook op www.kampeermetsfeer.nl."


Kampeer met Sfeer is gevestigd aan de Cornelis de Vriesweg 8 in Dirkshorn.