Kunst
Kunst (Foto: Aangeleverd)

Expositie eigen werk leerlingen BSG

BERGEN - Leerlingen van de Berger Scholengemeenschap (BSG) exposeren van 16 oktober tot en met 4 december eigen werk in studio C in museum Kranenburgh. De opening van deze kick-off tentoonstelling, die in het kader van het scholenproject ‘Roaring Twenties - Reset Generation’ is georganiseerd, vindt zaterdag 16 oktober plaats tussen 14.00 en 16.00 uur in Kranenburgh. 

Kick-off scholenproject 'Roaring Twenties - Reset Generation' in Studio C in museum Kranenburgh

Vanaf begin van dit schooljaar hebben de bovenbouwleerlingen van de BSG met het thema The Roaring Twenties gewerkt. De thema's, stijlen en designs van de turbulente jaren van de vorige eeuw tot en met de jaren '20 van de 21e eeuw zijn bij de vakken beeldende vorming op geheel eigen wijze geïnterpreteerd en vormgegeven. 

Disciplines

Een collectie van fashion, grafisch werk en tekeningen tot eigentijds design is in de tentoonstelling te bezichtigen, de disciplines waarin de leerlingen op de BSG zich kunnen specialiseren. Examenleerlingen met (tevens) het vak muziek, zullen de opening muzikaal opluisteren.

Op geheel eigen wijze vormgegeven

Opening

Aanwezigheid bij de opening kan alleen via een antwoordformulier, voor informatie hierover kan contact opgenomen worden met museum Kranenburgh of de cultuurcoördinator van de Berger Scholengemeenschap.

Afbeelding
Afbeelding