Kort nieuws uit de Egmonden

EGMOND AAN DEN HOEF - De zomertentoonstelling van Galerie De Kapberg is weer heel afwisselend. We zien grote wandkleden, sieraden, beelden en schilderijen. Veel mensen wisten na de lange pauze de weg weer te vinden naar de galerie. De tentoonstelling is te zien van 25 juni tot en met 15 augustus op vrijdag-,zaterdag- en zondagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur. Het adres is: Slotweg 17 in Egmond aan den Hoef. Wie meer wil zien van de galerie: www. galeriedekapberg.nl.

Galerie De Kapberg is spannend in de zomer

Adelbertusfeest

EGMOND-BINNEN - Eén van de jaarlijkse hoogtepunten op de Adelbertusakker is de viering van het Adelbertusfeest. Op zondag 27 juni zal het daarom weer een drukte van belang zijn op de Adelbertusakker. Maximaal 200 mensen dus graag opgave via secretaris.abt@gmail.com, 072-506 14 15, via een briefje in de bus van de Abdij. Bij opgave naam en telefoonnummer vermelden. Voor de vroege vogels is er om 7:00 uur een ‘stille’ mis op de Adelbertusakker. In de viering van 10:00 uur zullen de monniken de zang verzorgen. Misintenties voor de vieringen kunt u opgeven bij het secretariaat of bij: Tineke Roozen, Ruygekroft 48, Egmond-Binnen. Telefoon 072 5061444 of per Email tinekeroozen@quicknet.nl..

PostaanZee

EGMOND AAN ZEE - Vrijdag 2 juli is weer een boekenmarkt van 13.30 tot 16.00 uur. Voorstraat 82a Egmond aan Zee. Ook bij PostaanZee: geef gereedschap een tweede leven. Heb je twee zagen in huis of een sleutelset die nooit gebruikt wordt? Lever het in bij Postaanzee voor de Stichting Gered Gereedschap!