Willy en Hans Meester.
Willy en Hans Meester. (Foto: Rodi Media)

Schoenmakerij Meester naar Hoogstraat

ALKMAAR - Je favoriete schoenen die zó lekker lopen kunnen vaak nog jaren mee, vraag dat maar Hans Meester. De schoenmaker met 45 jaar ervaring in het vak kun je met een gerust hart 'specialist' noemen. Jarenlang zat hij met zijn winkel aan de Laat, maar sinds kort vind je Schoenmakerij Meester aan Hoogstraat 3A.

"Een prachtig straatje!", zegt Hans enthousiast. "De winkel - waar ik samen met mijn vrouw Willy werk - is ruimer en dus kan ik hier mijn assortiment uitbreiden. Dat is wel zo fijn voor mijn klanten, die de nieuwe locatie overigens snel wisten te vinden. Ik heb veel vaste klanten. Door het vele contact leer je elkaar steeds beter kennen. Ze vinden het leuk voor mij dat ik een nieuwe, fraaie plek heb gevonden."

Repareren

Er waren tijden dat Alkmaar wel vijf schoenmakerijen telde, vlak bij elkaar. Alleen Hans Meester is overgebleven. Het zegt veel over de kwaliteit die Hans levert." Tevreden klanten, daar doe je het natuurlijk voor. Klanten zijn vaak erg gehecht aan hun vertrouwde schoenen. Dat loopt gewoon lekker en voelt fijn. Door de schoenen op te knappen, gaan ze weer lange tijd mee. Wat niet iedereen weet is dat plastic schoenen vaak goed te repareren zijn. En als repareren zo duur is, dat het verstandiger is om een nieuw paar te kopen, zeg ik dat ook." 

Kijkje

Neem snel een kijkje in de nieuwe winkel van Schoenmakerij Meester! Klanten zijn overigens niet alleen voor schoenen bij Hans en Willy aan het juiste adres. Denk ook aan een sleutelservice, naamplaatjes, riemen en tassen.


Schoenmakerij Meester vind je aan Hoogstraat 3a, 072 5155408, www.schoenmakerijalkmaar.nl.