Opruiming bij Pronto Wonen

ALKMAAR - Pronto Wonen dé sfeervolle woonwinkel van Alkmaar. Het staat niet alleen bekend om zijn mooie meubelen, maar ook om zijn sfeervolle winkelbeleving. Het inspireren van onze klanten staat centraal. 

Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen, passend bij jouw woonstijl. 

Huis snel ingericht

Je wilt toch ook lekker snel genieten van je meubelen? Samen met Pronto Wonen Alkmaar is je huis snel ingericht. Een groot gedeelte van onze collectie is snel leverbaar of het is uit voorraad leverbaar. 

Wij hebben goed nieuws! Wij gaan plaats maken voor de nieuwe collectie. Profiteer nu van leuke aanbiedingen; diverse showmodellen voor zeer lage prijzen. 

Naast showmodellen ook veel nieuwe, afgeprijsde artikelen. Direct mee te nemen. Ook korting op diverse woonaccessoires, decoratie en klein meubelen. Wees er snel bij want, op = op.

Pronto Wonen Alkmaar, Koedijkerstraat 16 in Alkmaar, 1823 CR, 072 5140590. Gratis parkeren.