Het gefotografeerde velletje bevat niet de zegels die te koop of te winnen zijn. Ze geven wel een beeld van de schoonheid van postzegels.
Het gefotografeerde velletje bevat niet de zegels die te koop of te winnen zijn. Ze geven wel een beeld van de schoonheid van postzegels. Foto: Ed Bausch

Na lange tijd weer postzegelbeurs

Algemeen

REGIO - Na lange coronastilte organiseert Postzegelvereniging ‘Noord-Holland’ zondag 12 september van 10.00 tot 17.00 uur voor alle verzamelaars van postzegels en munten weer een beurs in Wijkcentrum “De Oever”, Amstelstraat 1 Alkmaar-Oudorp. Ook andere belangstellenden zijn van harte welkom. 

Tijdens de beurs zijn de gebruikelijke coronaregels van toepassing. De vereniging, met afdelingen in Bergen, Egmond, Heiloo, Alkmaar, Langedijk en Heerhugowaard, bestaat inmiddels vijftien jaar en geeft een jubileumvelletje uit, dat in de zaal gekocht kan worden. Het vel kan ook worden gewonnen in een verloting op de dag van de beurs. Er is ook een aantal ruiltafels en er is een gratis taxatiemogelijkheid voor wie de eigen verzameling of die van een familielid, wil opruimen. De toegang is gratis en er is voldoende parkeergelegenheid.

Kijk ook op postzegelverenigingnoordholland.nl

Afbeelding