Bezoek donderdag 16 september de beeldentuin van Nic Jonk.
Bezoek donderdag 16 september de beeldentuin van Nic Jonk. (Foto: archief Rodi Media)

Cultureel zomerprogramma bibliotheek

Algemeen

REGIO - Bibliotheek Kennemerwaard houdt samen met de Kunst & Cultuur Cirkel een zomerprogramma, dat doorloopt tot eind september. Deze activiteiten zijn mede mogelijk gemaakt door het Oranje Fonds. Deelnemers bezoeken gezamenlijk ateliers, beeldentuinen, doen workshops, gaan samen tekenen. Tijdens de activiteiten gaan ze met elkaar in gesprek over de kunstwerken die ter plekke worden bekijken.

Gedichten beschouwen in de bibliotheek in De Mare (Laan van Straatsburg 2, Alkmaar) op donderdag 19 augustus 19.30 tot 21.30 uur. Bezoek aan Galerie de Kapberg en de Slotkapel in Egmond aan de Hoef op donderdag 2 september 13.30 tot 16.30 uur. Bezoek beeldentuin Nic Jonk met rondvaart in Grootschermer op donderdag 16 september 13.30 tot 16.30 uur. Tekendictee door Kees Oosterbaan in de bibliotheek in Alkmaar Centrum (Gasthuisstraat 2) op donderdag 30 september 19.30 tot 21.30 uur.

Informatie en aanmelden

Benieuwd en wil je graag meer weten over de Kunst & Cultuur Cirkel of aanmelden? Neem dan contact op met Amanda Wolters, a.wolters@bknw.nl. Of kijk op www.bibliotheekkennemerwaard.nl/agenda